Diensten

Onder onze ICT diensten vallen vele werkzaamheden die wij voor u, uw bedrijf of organisatie kunnen uitvoeren. Kijk voor meer informatie bij onderstaande iconen.

Verkoop

Onze verkoopafdeling staat u met raad en daad ter zijde. ICT is immers 'ons' vak. Dus heeft u apparatuur nodig, dan zorgen wij ervoor dat het precies de juiste is. Tegen ook nog eens de scherpst denkbare prijs.

Lees meer

Cloud

Een van de zaken die wij voor onze klanten verzorgen is dat zij altijd aan al hun documenten kunnen werken, ongeacht het apparaat dat zij ervoor gebruiken. Dat kan, dankzij de cloud, waar ter wereld onze klant ook is.

Lees meer

Datacenter

Bij ons kunt u gebruik maken van een Private datacenter. U kunt uw data bij ons veilig en vertrouwd opslaan, uiteraard binnen de Nederlandse grenzen en volgens de Nederlandse wetgeving.

Lees meer

Managed Services

De term Managed Services staat voor diensten waarmee wij een deel van onze klanten ontzorgen met betrekking tot hun bedrijfsprocessen, met als doel een hogere efficiƫntie en lagere kosten.

Lees meer

HIP

Onder de naam HIP levert Routit Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u belt via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale.

Lees meer

Onderhoud

CAB holland verzorgt het onderhoud van uw computers, servers en randapparatuur zoals een eersteklas garage uw auto's onderhoudt. Dat kan in de vorm van tal van contracten.

Lees meer

Services

Voor vele klanten voeren wij ook services uit. Denkt u hierbij aan reparatie. Dit kan bij u ter plaatse of in ons eigen technisch centrum te Gorinchem. Een sterk groeiende dienst is de mobiele ICT. En Backup Online.

Lees meer

Detachering

Het is mogelijk om bij CAB holland goed opgeleide en gecertificeerde specialisten in te huren voor een vaste periode en voor bepaalde werkzaamheden.

Lees meer

Examencentrum

CAB holland is het examencentrum van Pearson Vue.
U kunt al uw ICT examens bij ons afleggen, denkt u aan examens van Microsoft, Cisco , Hewlett Packard en diverse anderen.
U bent van harte welkom!

Lees meer

Verhuur

Het komt maar al te vaak voor dat u behoefte heeft aan het huren van ICT-apparatuur, en dan in de breedste zin des woords. Daarom verhuren wij echt Ɣlles.

Lees meer