Referenties

Om u een beeld te geven van ons werk vindt u hieronder enkele referenties van onze klanten.

Snack Connection

Gezamelijk hebben we gekeken welke mogelijkheden er bestaan om een zo efficiƫnt mogelijke ICT oplossing te bouwen bij Snack-Connection in termen van functionaliteit, standaardisatie, onderhoud en kosten.

Lees meer

Gemeente Gorinchem Networking

CAB holland heeft een mooi project voor de Gemeente Gorinchem afgerond. Met het Project Networking hebben we servers, opslag en back-up vervangen voor de nieuwste versie.
De Gemeente Gorinchem heeft weer een up to date IT Infrastructuur.

Lees meer

De Vries Werkendam

Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam staat voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Al sinds jaar en dag verzorgt CAB holland de ICT van De Vries Werkendam; een state of the art infrastructuur.

Lees meer

Valk Administraties

Als financieel specialist weet Valk Administraties als geen ander dat de balans tussen kosten en baten optimaal moet zijn. Zij kozen er voor om de stap te maken naar het volledig werken in de Cloud.

Lees meer

Tevan B.V.

Tevan B.V. is een toonaangevend producent van hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen. CAB holland levert aan Tevan o.a. HIP en Cloud werkplekken.

Lees meer

Sonneveld Group B.V.

Sonneveld Group B.V. is een leverancier van een uitgebreid assortiment broodverbetermiddelen, brood- en banketmixen en lossingsmiddelen. CAB holland heeft het Citrix Farm voor Sonneveld vervangen.

Lees meer

Boon Beheer Sliedrecht

Boon Sliedrecht BV is een groothandel in levensmiddelen en verse producten met distributiecentra in Sliedrecht en Ridderkerk. CAB holland heeft de Networking Infrastructuur bij beide distributiecentra van Boon vervangen.

Lees meer

Netbeheer Nederland

Netbeheer Nederland, de brancheorganisatie van alle energienetbeheerders, staat voor een veilig, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem, dat de transitie naar een duurzame energievoorziening mogelijk maakt.

Lees meer

Scheidt & Bachmann

Voor Scheidt & Bachmann Nederland vormt ICT een cruciale rol in haar bedrijfsvoering. CAB holland ondersteunt Scheidt & Bachmann Nederland hiermee door een inhouse ICT oplossing.

Lees meer

HAK

HAK is Hollands tot in haar wortels. Bijna elke groente oogsten ze van Nederlandse bodem. Want wat vertrouwd is en van dichtbij komt is lekkerder. Daar geloven zij in. Wij verzorgen hun ICT omgeving.

Lees meer

Gemeente Gorinchem Wi-Fi infrastructuur

De totale netwerk en Wi-Fi infrastructuur is in overleg met de Gemeente Gorinchem door ons gerealiseerd. De Gemeente is klaar voor de toekomst!

Lees meer

Den Breejen

CAB holland heeft voor een aantal vestigingen van Den Breejen & Zn. Schilderwerken de gehele infrastructuur verzorgd.

Lees meer