Referenties

Om u een beeld te geven van ons werk vindt u hieronder enkele referenties van onze klanten.

KPN

CAB holland ondersteunt al jaren de KPN wat betreft de reparaties van de laptops van de monteurs die dagelijks op pad gaan om storingen op te lossen. CAB holland zorgt bij een storing van één van de laptops er voor dat binnen maximaal vier uur elke monteur, waar ook in Nederland, gegarandeerd weer aan de slag kan.

Lees meer

Snack Connection

Gezamelijk hebben we gekeken welke mogelijkheden er bestaan om een zo efficiënt mogelijke ICT oplossing te bouwen bij Snack-Connection in termen van functionaliteit, standaardisatie, onderhoud en kosten.

Lees meer

Gemeente Gorinchem Networking

CAB holland heeft een mooi project voor de Gemeente Gorinchem afgerond. Met het Project Networking hebben we servers, opslag en back-up vervangen voor de nieuwste versie.
De Gemeente Gorinchem heeft weer een up to date IT Infrastructuur.

Lees meer

De Vries Werkendam

Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam staat voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Al sinds jaar en dag verzorgt CAB holland de ICT van De Vries Werkendam; een state of the art infrastructuur.

Lees meer

Tevan B.V.

Tevan B.V. is een toonaangevend producent van hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen. CAB holland levert aan Tevan o.a. HIP en Cloud werkplekken.

Lees meer

Sonneveld Group B.V.

Sonneveld Group B.V. is een leverancier van een uitgebreid assortiment broodverbetermiddelen, brood- en banketmixen en lossingsmiddelen. CAB holland heeft het Citrix Farm voor Sonneveld vervangen.

Lees meer