Referenties

Om u een beeld te geven van ons werk vindt u hieronder enkele referenties van onze klanten.

Boon Food Group

Boon Food Group is een groothandel van levensmiddelen. Beschikbaarheid en continuïteit zijn van groot belang voor een organisatie met twee distributiecentra en zestig winkels. CAB holland heeft in samenwerking met Boon door middel van verschillende fases een passende ICT-infrastructuur gerealiseerd.

Lees meer

KPN

CAB holland ondersteunt al jaren de KPN wat betreft de reparaties van de laptops van de monteurs die dagelijks op pad gaan om storingen op te lossen. CAB holland zorgt bij een storing van één van de laptops er voor dat binnen maximaal vier uur elke monteur, waar ook in Nederland, gegarandeerd weer aan de slag kan.

Lees meer

Snack Connection

Gezamelijk hebben we gekeken welke mogelijkheden er bestaan om een zo efficiënt mogelijke ICT oplossing te bouwen bij Snack-Connection in termen van functionaliteit, standaardisatie, onderhoud en kosten.

Lees meer

Gemeente Gorinchem Networking

CAB holland heeft een mooi project voor de Gemeente Gorinchem afgerond. Met het Project Networking hebben we servers, opslag en back-up vervangen voor de nieuwste versie.
De Gemeente Gorinchem heeft weer een up to date IT Infrastructuur.

Lees meer

Tevan B.V.

Tevan B.V. is een toonaangevend producent van hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen. CAB holland levert aan Tevan o.a. HIP en Cloud werkplekken.

Lees meer

Boon beheer

Boon Beheer bestaat uit een full service groothandel en een detailhandelsdivisie. Ze beschikken over distributiecentra in Sliedrecht en Ridderkerk. CAB holland heeft de gehele Networking Infrastructuur in beide distributiecentra vervangen.

Lees meer

Gemeente Gorinchem

De totale netwerk en Wi-Fi infrastructuur is in samenspraak met de Gemeente Gorinchem door CAB holland ontworpen en gerealiseerd en vormt de basis voor de dagelijkse ICT faciliteiten voor 360 medewerkers.

Lees meer

Den Breejen

De belangrijkste dienst die Den Breejen Schilders levert, is kwalitatief schilderwerk. Zij schilderen uw woningen, gebouwen en andere objecten vakkundig ongeacht uw wensen. Dit doen wij voor zowel nieuwbouw als voor bestaande objecten in reparatie en/of onderhoud. CAB holland verzorgd al jaren de complete ICT bij Den Breejen, door middel van het leveren van hard- en software, bekabeling, een onderhoudscontract en Managed Services.

Lees meer