Sonneveld Group B.V. is een leverancier van een uitgebreid assortiment broodverbetermiddelen, brood- en banketmixen en lossingsmiddelen.
Deze producten worden geleverd aan zowel ambachtelijke als industriële bakkerijen. Een belangrijk deel van de omzet komt voort uit export naar landen in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost Azië. Sonneveld is marktleider in Nederland en één van de belangrijkste spelers in de Benelux.

Voor de Sonneveld Group hebben wij een prachtig project gedraaid voor de vervanging van het Citrix Farm. Deze implementatie van server based computing is van a tot z verzorgd. Met een gedegen voortraject met de automatiseringsafdeling is het plan gemaakt tot het parallel opzetten van de laatst beschikbare Citrix versie.

Het Citrix Farm is voorzien van diversen additionele technieken, zo maakt men gebruik van Provisioning Services, Netscaler, StoreFront en is er voorzien in multifactor authentication. Naast de implementatie is ook de interne automatisering afdeling begeleid met een on the job training om de omgeving na oplevering te kunnen supporten.

"De implementatie gaat bijdragen aan goed beheersbare en hoog beschikbare omgeving, cruciaal voor onze bedrijfsvoering om onze klanten te voorzien."

- aldus Sonneveld Group.