Door een goede samenwerking en afstemming is de overgang naadloos geweest zonder verstoring van de productie.

Snack Connection is een internationaal opererende onderneming die zich sinds 
1 oktober 2010 richt op het bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten/zaden, gedroogde zuidvruchten, croutons en rijstcrackers. Middels twee state of the art productielocaties in Giessen en Bergschenhoek en onze 85 zeer toegewijde en professionele medewerkers is Snack Connection inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare en flexibele speler in de markt.

CAB holland heeft vanuit een eerder project alle fysieke werkplekken al mogen ombouwen naar een in huis Server Based Computing concept. In het ontwerp voor de vervanging is rekening gehouden met actuele technologie om zowel de servers als werkplekken optimaal te laten functioneren.

Samen met CAB holland is verkend welke mogelijkheden er bestaan om een zo efficiënt mogelijke ICT oplossing te bouwen in termen van functionaliteit, standaardisatie, onderhoud en kosten. De gekozen oplossing is gebaseerd op een virtual desktop concept, waarbij plaats, locatie en tijd onafhankelijk kan worden gewerkt.

Uit een door CAB holland opgestelde Total Cost of Ownership berekening bleek dat de kosten over een periode van 5 jaar voor een in huis oplossing gunstiger zijn dan een Cloud concept. De meerwaarde van Cloud bleek voor Snack Connection niet voldoende om de hogere kosten te aanvaarden. Gezamenlijk is besloten dat een in huis oplossing voor deze casus de beste is.

Snack Connection is klaar om haar ambities te realiseren.

Go to ...