CAB heeft ons uitermate professioneel geadviseerd en begeleid naar een volledig vernieuwd ICT systeem.

Anno 1816 en sinds 1978 actief als toonaangevende producent van hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen.
De Tevan producten zijn onderscheidend ten opzichte van standaard producten door eigen innovaties en een continue verbeterproces gebaseerd op jarenlange praktijkervaringen en nieuwe inzichten. Sommige producten hebben zelfs een speciale toelating of keurmerk om gebruikt te mogen worden voor specifieke toepassingen.

Tevan heeft in 2015 gekozen voor een grote stap naar de toekomst om het 200 jarig bestaan in te gaan met een moderne ICT omgeving. De traditionele ICT is in een full service hosted omgeving omgezet naar ons datacenter. Tevan maakt gebruik van onze telefonie oplossing HIP, onze Cloud werkplekken op basis van Citrix en Multi Factor authentication. Deze Cloud werkplekken zijn intern te bereiken via onze volledig beheerde Igels en de buitendienst kan via alle mogelijke media contact maken met de online omgeving. Domeinen, websites, beheer, switching, Wifi, WAN/Fiber verbindingen, zijn ook onderdelen die Tevan in dit traject heeft vernieuwd en geconsolideerd naar CAB holland als ICT Partner.

Yon Hezemans, Operationeel Directeur Tevan BV:
"De expertise en inzet van de CAB medewerkers hebben ons een vertrouwd gevoel gegeven, tevens zonder enige vertraging en volledig volgens de verwachtingen voorzien van de nieuwste technieken. Hier kunnen wij in de toekomst zonder belemmeringen onze business voortzetten en uitbouwen!"

Go to ...