CAB holland gaat opnieuw een contract aan met het in Sliedrecht gevestigde A-Quin! We zijn verheugd om onze langdurige samenwerking met A-Quin voort te zetten.

A-Quin is een onafhankelijk ingenieursbureau in de disciplines elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek en assetmanagement. A-Quin werkt voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, grote aannemers en particuliere bedrijven. Langs de weg, op het water, op een brug, aquaduct, sluis en gemaal onderzoeken inspecteurs van A-Quin de staat ervan conform de geldende norm. Door inzicht in de gebreken kan betrouwbaar advies worden gegeven over de veiligheid van een object. Objecten waar we allemaal vaak dagelijks gebruik van maken. Daarnaast levert A-Quin advies en maatwerk bij complexe vraagstukken.

A-Quin zet zich al 15 jaar in om Nederland veilig én bereikbaar te houden. De komende jaren staat de infra sector voor veel grote uitdagingen. De meeste objecten zijn in de jaren ’70 van de vorige eeuw gebouwd en  behoeven renovatie of vervanging. Om dit goed in kaart te brengen zijn inspecties en onderzoeken onontbeerlijk evenals een goedwerkende ICT, zodat deze onderzoeksresultaten veilig gewaarborgd zijn. Met onze nieuwe eXperience Level Agreement leggen we het fundament voor de continuïteit van A-Quin.

Op deze manier werken wij – indirect weliswaar – mee aan hun missie: Nederland veilig én bereikbaar houden.

Mans, bedankt wederom voor het vertrouwen in CAB holland.

#Partnerschap #Ingenieursbureau #Innovatie #MSP #A-Quin #CABholland #MS2024