Is uw ICT volledig veiliggesteld tegen cyberdreiging van buitenaf?

TOP! Meerdere sloten op uw digitale voordeur zorgen dus voor beveiliging van uw ICT. Maar wat als de bedreiging van binnenuit komt? Een IT-apparaat wat niet voldoet aan de veiligheidscondities of een vreemd en besmet apparaat in uw netwerk dat grote schade kan veroorzaken. Onze Network-Acces-Control oplossingen leggen een extra beveiliging aan de binnenzijde van uw ICT omgeving. Zonder de juiste conditionele voorwaarden is toegang tot uw systeem geen optie. Ook uw achterdeur gaat dus op slot!

De positieve kant van Artificial Intelligence
CAB holland zet Kunstmatige intelligentie in voor het meten en interpreteren van cyberdreigingen. Door 24/7 sensoren in uw IT-systeem uit te lezen zet AI deze af tegen een framework van (potentiële) cyber dreigingen of zwaktes. Zo beschikken wij over real-time informatie en passen hier preventieve en correctieve acties toe door bijvoorbeeld updates uit te voeren of systemen preventief te isoleren.

SOC
Een extern Security Operations Center keurt 24/7 het digitale vlees van CAB holland. Onze cyber sensoren meten de digitale staat van uw ICT. Deze bevindingen worden samen met ons SOC 24/7 omgezet naar acties of aangepast beleid. Is er toch een kritische dreiging? Wij dammen de oorzaak in en voorkomen schade.

Neem contact op   
Endpoint Detection Response

EDR staat voor Endpoint Detection and Response. EDR is een geïntegreerde oplossing voor endpoint beveiliging die real-time toezicht en het verzamelen van endpoint gegevens combineert met op rule-based geautomatiseerde respons en analysemogelijkheden. Het detecteert verdacht gedrag en bedreigingen op endpoints in uw omgeving en waarschuwt beheerders hierover.
Door de hele levenscyclus van een bedreiging te onderzoeken, krijg je inzicht in wat er gebeurd is, hoe het binnenkwam, waar het heen ging, wat het doet en hoe het te stoppen. Door de bedreiging op het endpoint in te dammen, helpt EDR de bedreiging te beëindigen en te voorkomen dat ze zich verspreidt.

Human firewall

De techniek kan volledig goed zijn ingericht, uiteindelijk is de menselijke factor het belangrijkst en het meest kwetsbare deel van security. Eén verkeerd mailtje of link openen kan al vergaande gevolgen hebben. Draagvlak voor security toepassingen is daarmee essentieel.

CAB holland zorgt voor bewustwording en focus binnen uw organisatie om ook de ‘human firewall’ naar een hoger niveau te krijgen. Op die manier is security geen belemmering meer, maar wordt het een werkwijze.

Als partner van Microsoft, DMARC, Eset, Awaretrain en anderen weten wij precies wat uw organisatie nodig heeft om de volgende stap in digitale veiligheid te kunnen maken. Ook op het gebied van tools, licenties en nieuwe security functionaliteit.