Met HPE als partner kunnen we naadloos de verbinding leggen tussen traditionele cloud en moderne hybride cloudoplossingen.

De begindagen van de cloud waren voor de meeste gebruikers even wennen. Is het nu een veredelde foto-opslag of euh... een back-up locatie? Maar bedrijven zagen al snel de waarde van de cloud. Talloze toepassingen zijn razendsnel naar de cloud verplaatst en nieuwe applicaties worden nu specifiek voor de cloud ontwikkeld. Uw boekhouding of CRM-pakket? Waarschijnlijk in de cloud. Uw logistiek pakket? Cloud! Email en Office 365? Cloud!

Nu krijgen veel ondernemingen te maken met een verscheidenheid aan applicaties en cloud toepassingen, zowel openbaar als privé. Hoe moet je dat managen. De hybride cloud is dé oplossing.

De voordelen zijn groot. Het is flexibel, het is veilig, het is betrouwbaar...en biedt een verscheidenheid aan kostenvoordelen ten opzichte van andere operationele omgevingen. At-last-but-not-least; organisaties met legacy-applicaties kunnen blijven werken.

De hybride cloud biedt bijna een ideale omgeving. En elke organisatie heeft toegang tot al haar gegevens waarbij het niet uitmaakt waar u zich bevindt.

HPE is als leverancier van zowel de hybride cloud als traditionele datacenter oplossingen een van onze vaste partners. Een IT-infrastructuur kent geen 'one size fits all'. Maar samen met HPE kunnen wij naadloos de verbinding leggen tussen de traditionele, lokale infrastructuur en de moderne hybride cloud oplossingen.

Onze datacenterdiensten vormen de basis van waaruit u uw bedrijf kunt opbouwen en uitbreiden. We bieden flexibele datacenter oplossingen en een breed scala aan diensten om te kunnen voldoen aan verschillende behoeften ten aanzien van schaalgrootte en beveiliging.

Lees meer