Managed Services
Het fundament voor de continuïteit van uw ICT. 

Hoe afhankelijk uw organisatie is van bedrijfssoftware, werkende hardware of netwerken die operationeel zijn, merkt u pas als er storingen zijn. IT beheer of IT management is erop gericht deze storingen te voorkomen, de beschikbaarheid te garanderen, al uw IT oplossingen optimaal te laten functioneren én tijdig te signaleren wanneer onderhoud of vernieuwing van applicaties of infrastructuur noodzakelijk is.

Als u het beheer van uw IT geheel of gedeeltelijk zelf uitvoert, zult u regelmatig de afweging maken over het uitbesteden of outsourcen ervan geen betere oplossing is. Of u prioriteit moet geven aan het onderzoeken van de mogelijkheden, kunt u bepalen aan de hand van de onderstaande vragen.

 Functionaliteit
• Is er behoefte aan meer standaardisatie in de gebruikte IT systemen?
• Is uw IT beheer afhankelijk van de kennis van één medewerker of is er ondercapaciteit?
• Heeft u behoefte aan meer financiële zekerheid (vaste kosten) voor het beheer van uw IT?
• Bent u wel eens te laat op de hoogte van de voor uw IT belangrijke ontwikkelingen?

Applicaties
• Loopt u achter bij het implementeren van nieuwe softwareversies?
• Duurt het herstel van softwareproblemen wel eens te lang?
• Stelt u het uitbreiden of aanpassing van de functionaliteit van uw applicaties wel eens uit?
• Maakt u gebruik van een toenemend aantal cloudapplicaties?

Technisch
• Zijn er wel eens problemen met de koppeling van oude systemen en nieuwe (cloud) oplossingen?
• Is er behoefte aan meer flexibiliteit in werkplekken en thuiswerkplekken?
• Zijn er klachten over de snelheid of werking van interne netwerken, wifi of internetverbindingen?
• Zijn er twijfels over de veiligheid van uw data of het voldoen aan privacywetgeving?
• Leggen storingen in de IT uw bedrijfsprocessen wel eens plat?

Workspacemanagement
Werkplekbeheer en met name het beheer van digitale werkplekken vraagt steeds meer kennis en tijd. Vroeger werd alleen op kantoor met een vaste computer gewerkt. Tegenwoordig gebeurt dat ook thuis, bij de klant of onderweg en is er sprake van hybride werken, mobiel werken of een digitale werkplek in de cloud. Medewerkers moeten met hun tablets, smartphones en laptops daarom kunnen beschikken over alle ICT faciliteiten. Goed werkplekbeheer zorgt ervoor dat dit zo probleemloos en veilig mogelijk is. Werkplekbeheer betreft daarom in toenemende mate het beveiligen en updaten van software, tools en data. 

Compleet, veilig én toekomstgericht Cloudoplossingen vergroten de beschikbaarheid van applicaties alsook de veiligheid ervan.

Cloudoplossingen en cloudservices zijn niet meer weg te denken bij zakelijke ICT toepassingen. Bijna alle bedrijfssoftware kunt u gebruiken in een online versie, voor dataopslag in de cloud zijn praktische en veilige oplossingen beschikbaar en steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun ICT landschap geheel of gedeeltelijk te verhuizen naar de cloud.

Migratie naar de cloud vereist een doordachte en gestructureerde aanpak en is werk voor ervaren cloud specialisten. Bij de keuze van een betrouwbare specialist en de uitvoering van het migratietraject spelen veel aspecten een rol. CAB holland kan u helpen met het realiseren van de digitale transformatie van uw organisatie. Naarmate deze digitalisering verder is doorgevoerd, heeft u meer mogelijkheden de effectiviteit en kwaliteit van bedrijfsprocessen de verbeteren, de kosten te verlagen en de flexibiliteit en veiligheid te vergroten.

CAB holland heeft 3-cloud smaken.

Public cloud – Veel software en diensten worden aangeboden in de public cloud. Deze cloud is in bezit van de cloudserviceprovider, die het beheer van alle hardware en software voor zijn rekening neemt. ‘Public’ slaat op het gedeelde gebruik, waarbij alle securitymaatregelen de veiligheid en betrouwbaarheid van uw eigen data garanderen.

Private cloud – Een private cloud wordt niet gedeeld met andere bedrijven, maar is exclusief beschikbaar voor één organisatie. Die situatie is vergelijkbaar met ICT oplossingen die u lokaal op uw eigen servers (on premises) host. Echter staan de servers niet binnen uw organisatie, maar bij de cloudserviceprovider.

Hybride cloud – De hybride cloud is een mengvorm van de public en private cloud. Hierdoor kan gebruik gemaakt worden van de unieke voordelen van beide concepten, zoals extra dataveiligheid via de private cloud en hogere snelheid en meer flexibiliteit via de public cloud.

En of het nu DaaS, IaaS, PaaS of Saas moet zijn als cloudservice, 
CAB holland zorg voor een zachte landing van uw omgeving in de cloud. 

CAB holland
IT-security
Het fundament voor de bescherming van uw digitale bedrijfsomgeving, met de focus op uw digitale weerbaarheid.

Uw organisatie is op steeds meer manieren verbonden met internet. Niet alleen al uw computers en laptops zijn eraan gekoppeld, uw Voip telefooncentrale en de mobiele telefoons en tablets van medewerkers zijn dat ook. Wellicht maakt u voor ERP software, CRM software of dataopslag gebruik van de cloud, of beschikt u over apparaten die via internet met elkaar verbonden zijn, het zogenaamde internet of things. Vanwege al deze toepassingen is internet onmisbaar. Uw bedrijf is ervan afhankelijk en dát maakt u kwetsbaar. Lukt het criminelen om via internet toegang te krijgen tot uw bestanden of apparatuur, dan kan de schade groot zijn.

Wanneer u weet uit welke richting de dreiging komt is het relatief eenvoudig om uw IT omgeving te beschermen. Weet u dat niet? Dan is beveiliging ‘per definitie’ vrij kostbaar.

Het aantal technische mogelijkheden om cyberaanvallen uit te voeren wordt groter. En de kans dat het aan uw deur voorbij gaat wordt steeds kleiner. Bovendien lijken de cybercriminelen te beschikken over kennis van steeds hoger niveau. Dat zorgt iedere keer weer voor nieuwe uitdagingen om u te wapenen tegen nieuwe vormen van phishing, hacken, ransomware, DDos-aanvallen of diefstal van identiteit of informatie. U kunt zich beschermen tegen malware en virussen als u uw computers, netwerken en overige ICT infrastructuur blijvend voorziet van actuele antispamfilters en virusscanners. Maar voor een volledige bescherming is meer nodig.


Is uw ICT volledig veiliggesteld tegen cyberdreiging van buitenaf?

TOP! Meerdere sloten op uw digitale voordeur zorgen dus voor beveiliging van uw ICT. Maar wat als de bedreiging van binnenuit komt? Een IT-apparaat wat niet voldoet aan de veiligheidscondities of een vreemd en besmet apparaat in uw netwerk dat grote schade kan veroorzaken. Onze Network-Acces-Control oplossingen leggen een extra beveiliging aan de binnenzijde van uw ICT omgeving. Zonder de juiste conditionele voorwaarden is toegang tot uw systeem geen optie. Ook uw achterdeur gaat dus op slot !

De positieve kant van Artificial Intelligence
CAB holland zet Kunstmatige intelligentie in voor het meten en interpreteren van cyberdreigingen. Door 24/7 sensoren in uw IT-systeem uit te lezen zet AI deze af tegen een framework van (potentiële) cyber dreigingen of zwaktes. Zo beschikken wij over real-time informatie en passen hier preventieve en correctieve acties toe door bijvoorbeeld updates uit te voeren of systemen preventief te isoleren.

SOC
Een extern Security Operations Center keurt 24/7 het digitale vlees van CAB holland. Onze cyber sensoren meten de digitale staat van uw ICT. Deze bevindingen worden samen met ons SOC 24/7 omgezet naar acties of aangepast beleid. Is er toch een kritische dreiging? Wij dammen de oorzaak in en voorkomen schade.

Neem contact op   

Datacenter
Wij hebben de capaciteit, flexibiliteit, expertise én ervaring om uw digitale transformatie te ondersteunen.

In 1988 was Nederland het tweede land ter wereld dat werd aangesloten op het Internet. Sindsdien is Nederland altijd voorloper geweest op het gebied van netwerken, digitale infrastructuur en connectiviteit. Onze samenleving digitaliseert in een zeer hoog tempo en daarmee ook het bedrijfsleven, van MKB tot Multinational.

Onze datacenterdiensten vormen de basis van waaruit u uw bedrijf kunt opbouwen en uitbreiden. We bieden flexibele datacenter oplossingen en een breed scala aan diensten om te kunnen voldoen aan verschillende behoeften ten aanzien van schaalgrootte en beveiliging.

CAB holland heeft 3 datacenterlocaties in Gorinchem, Alblasserdam en Waalwijk. Onze 3 datacenters kenmerken zich door: State-of-the-Art Technologie, vier onafhankelijke Dark-Fiber verbindingen én locaties in de regio volgens Nederlandse wetgeving.

Modern Workplace
Altijd een veilige en
up-to-date werkplek, overal!

Veilig en altijd up-to-date, voor alle collega’s beschikbaar: een moderne werkplek uit de cloud draagt direct bij aan een betere bedrijfsvoering. Toch twijfelen nog veel organisaties. Omdat ze
worstelen met on-premises en legacy-applicaties in combinatie met bestaande virtuele werkplekken.

Elke werkgever kan nu een moderne werkplek uit de cloud aan álle medewerkers bieden. Wij maakten van 2 werelden – de on-premises gevirtualiseerde wereld én de cloudwereld – 1 wereld. Niet als losse werkplekoplossingen naast elkaar, maar goed geïntegreerd: De Modern Workplace.

De Modern Workplace bestaat uit verschillende software-applicaties die samen een online werkplek vormen. Met het beste en nieuwste van Microsoft. Van Teams tot Azure, van Office tot Onedrive.

Met de Modern Workplace helpen we je stap voor stap vooruit in deze nieuwe omgeving. Zonder eerst een grote big bang-migratie door te maken. Je kunt in de Modern Workplace tal van toepassingen combineren.

De virtuele werkplek en de cloudwerkplek, businessapplicaties, SaaS-toepassingen, legacysoftware: we brengen het voor uw medewerkers samen in één nieuwe eigen werkomgeving.

Detachering
Wanneer u snel over extra kennis of capaciteit willen beschikken

Iedere organisatie heeft er wel eens mee te maken: hoge werkdruk op specialistische projecten, ziekte of verlof van een medewerker of moeilijk in te vullen vacatures. In die situaties is het belangrijk om flexibel op en af te schalen. Met detachering heeft u snel een vakbekwame professional in huis zonder dat men vastzit aan een langdurig contract.

De voordelen spreken voor zich. Flexibiliteit, kwaliteit, snelheid en korte inwerktijd. Deze vier voordelen leiden tot één overkoepelende voordeel: zekerheid.

Technical Services
CAB holland, uw partner voor het inrichten en onderhouden van uw IT omgeving.

ICT is vaak de sluitpost van de bedrijfsvoering. Dat zou het niet moeten zijn! Een goed ingerichte en onderhouden IT-omgeving biedt grote voordelen; efficiëntie, flexibiliteit, kostenbesparend en uw werknemers zijn tevreden. CAB holland realiseert zicht dat wat wij implementeren gereedschap is waarmee anderen dag in dag uit moeten werken. IT mag dan ook nooit een sluitpost zijn.

Naast het fysiek installeren van alle IT-componenten doet CAB ook wifi-metingen, installeert conference rooms en spoelen we met alle liefde 800+ laptops in.

Examencentrum
Het toetsen van competenties draagt bij aan het kwaliteitsniveau van professionals.

CAB holland is een geautoriseerd testcentrum voor Pearson VUE. Dit betekent dat je bij CAB holland in een goedgekeurd examenlokaal verschillende ICT-examens kunt afnemen.

Ons examencentrum is een groot deel van de week geopend voor iedereen die een examen wil boeken. Om het efficiënt en toegankelijk te houden vragen we je om zelf je examen te boeken via Pearson VUE, zo kun je zelf het gewenste moment kiezen en inplannen. (Onze examenlocatie is via hen beschikbaar).

Op de site van Pearson VUE kun je achterhalen voor welke instantie we examens kunnen afnemen. Klik op de organisatie waarvoor je examen wilt doen en je ziet direct hoe je het examen kunt boeken.

HIP
Alle professionele functies die uw organisatie nodig heeft.

Zakelijk bellen via internet neemt toe. In plaats van een eigen telefooncentrale, kiezen bedrijven steeds vaker voor telefonieoplossingen in de cloud. HIP betekend Hosted IP.
HIP is dus het bellen met voip via een telefooncentrale in de cloud. Betrouwbaar, bijzonder veelzijdig, gebruiksvriendelijk en natuurlijk, helemaal HIP!

Een internetverbinding en geschikte telefoons zijn voldoende voor al uw zakelijke belverkeer. Gebruikers bij- of afschakelen gebeurt softwarematig en niets is meer aan een bedrijfslocatie gebonden.
U kunt op iedere plek waar u werkt bereikbaar zijn en kunt op afstand met collega’s en relaties communiceren en samenwerken, zoals u dat op kantoor zou doen. Flexibiliteit, schaalbaarheid, pay per user en extra functionaliteit zijn de grote voordelen. Enig nadeel van internetbellen kan zijn dat u afhankelijk bent van een werkende internetverbinding.

De kosten van VoIP worden bepaald door de infrastructuur die u gebruikt, het aantal telefoons of medewerkers dat het gebruikt. Zeker is dat er behoorlijke besparingen zijn te realiseren met bellen over internet. De verschillen kunnen oplopen tot 70%, afhankelijk van de afgenomen dienst en de infrastructuur.