CAB holland al 45 jaar Hart voor uw ICT!
Maar tevens dragen ze ons team en daarmee de Roparun een warm hart toe. Naast kleding sponsor voor nogmaals 3 jaar, ondersteunen ze ons team bij meerdere activiteiten. Hartelijk dank Jos Baggerman, we gaan er voor.
 
Team 293 Steamwork is een team dat sinds 2011 inzet voor het goede doel, de Roparun, en hiermee voor de zorg aan mensen met kanker. Dit doen we door het gehele jaar door activiteiten te ontplooien om hierme geld in te zamelen en dit jaarlijks te doneren wij dit aan de Roparun.
Het Roparun event is, de estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, is voor ons dan ook geen doel op zich, maar de kers op de taart.
Samenhorigheid en teamspirit zijn belangrijke kenmerken van het team Steamwork, waarmee we een positieve effect willen creeren op het ondersteunen van ons doel.
Ontdek de wereld van team Steamwork op deze site en hopelijk raak jij ook geinspireert. Dit kan door het deelnemen aan activiteiten, het sponsoren van activiteiten, door het aanschaffen van producten of door het doneren.