Samen met Janson Bridging hebben we een brug geslagen naar een moderne cloudoplossing.

Janson Bridging is expert op het gebied van modulaire tijdelijke bruggen, pontons, roro’s en ferry’s voor zowel civiele als militaire toepassingen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche, heeft Janson Bridging een reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Daarmee is Janson Bridging in Nederland en ver daarbuiten een betrouwbare partner voor elk project dat een tijdelijke of permanente brug vereist.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Hank, Nederland met daarnaast vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Noorwegen, Zweden, Polen en een wereldwijd distributienetwerk.

Het Janson-B concept.
Modulariteit is het sleutelwoord. Alle producten zijn gebaseerd op standaard maatvoeringen van de elementen. Zo zijn verschillende producten eenvoudig in lengte en breedte aan te passen. Hierdoor is snelle levering mogelijk en kunnen er efficiënt én kosteneffectief speciale oplossingen worden gerealiseerd. Bijkomend voordeel is dat alle producten herbruikbaar zijn en dankzij de voorraden op strategische locaties kan Janson Bridging overal ter wereld snel leveren en zo de uitdagingen van de opdrachtgever adequaat oplossen.

Janson Bridging wereldwijd
Janson Bridging is actief in de civiele markt én militaire markt. De militaire markt wordt bediend via de business unit Security and Disaster Relief (SDR). Wereldwijd worden permanente bruggen op moeilijk bereikbare plaatsen geleverd, zoals bijvoorbeeld in Sri Lanka, Ghana of Thailand. Dit wordt gerealiseerd door de business unit Janson Bridging International.

Cloud en infrastructuur
Om te voldoen aan de hoge eisen van Janson Bridging en de betrouwbaarheid te garanderen zijn de basisvoorzieningen (nieuw netwerk en wifi-infrastructuur) opnieuw aangelegd. Vervolgens is het hoofdkantoor met een gesloten glasvezelring gekoppeld aan de drie datacenters van CAB holland. Snelheid en veiligheid worden zo gecombineerd met een altijd beschikbare koppeling met de private Cloud oplossing van CAB holland. Ook de grafische werkplekken voor designers werken hiermee zonder concessie in de Cloud.

Managed Services
Vanwege het internationale karakter van Janson Bridging is gekozen voor een Intune setup voor Modern Workspace. Met deze technologie is een LEAN opzet gemaakt voor vervanging, beheer en support. Dit zal komende jaren door CAB holland worden verzorgd.
De regie ligt in handen van Janson Bridging en is onderdeel van de nauwe samenwerking met CAB holland. Geen brug te ver of Janson Bridging kan haar werknemers voorzien van de juiste ICT op de juiste plaats en tijd.