Bouwmensen zorgt voor een nieuwe generatie vakmensen, wij voor de beste oplossing op ICT gebied.

Zonder bouw en infra geen vooruitgang.
We wonen beter en werken mooier door de inzet van onze vakmensen. Zij leveren topprestaties, vanaf de digitale tekentafel tot op de bouwplaatsen. Zonder onze MBO bouw- en infraopleidingen zou de wereld er een stuk minder mooi uitzien!

Met onze opleidingen word je in 2 tot 4 jaar bijvoorbeeld; timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder, werkvoorbereider of technisch tekenaar. Samen met het mbo-onderwijs verzorgen wij in onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht onderwijs, stages en BOL en BBL-leerwerkplekken. Een gedeelte van de leerlingen stroomt door naar HBO-bouw.

Onze taak is de bouw- en infrawereld voorzien van nieuwe generaties vakmensen. Ook zetten we ons in voor het bij- en herscholen van mensen die al in de bouw en infra werken of in willen stromen in onze mooie sector. Zo maken wij de bouw en infra toekomst-bestendig door zo goed mogelijk op te leiden.

Bouw- en Inframensen heeft strategisch gekozen voor inkoop in de regio. CAB holland is de vaste partner op ICT-gebied. Veel van onze (opleidings)processen zijn afhankelijk van een goede en betrouwbare ICT omgeving.

"CAB holland neemt ons als ICT-bedrijf mee in alle ontwikkelingen en we hebben het gevoel dat ze altijd voorop lopen waardoor wij een veilig gevoel hebben. Het traject met ons personeel om ICT-bewust te worden was een schot in de roos”.
Wij hebben een vast aanspreek-punt bij CAB holland die alles voor ons regelt. Daarnaast ervaren wij CAB holland als een bedrijf die ook maatschappelijk betrokken is in de regio. Ook dit past bij onze filosofie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Go to ...