Nieuwe richtlijnen en wetgeving zet de ICT wereld weer op scherp. Door toenemende cyberdreigingen moet CAB holland als MSP-partij het beleid rondom cyber security aanscherpen. De continuïteit van úw dienstverlening staat daarbij voorop! Daarom introduceren wij onze nieuwe Managed Services 2024.

Hoe afhankelijk uw organisatie is van bedrijfssoftware, werkende hardware of netwerken die operationeel zijn, merkt u pas als er storingen zijn. IT beheer of IT management is erop gericht deze storingen te voorkomen, de beschikbaarheid te garanderen, al uw IT oplossingen optimaal te laten functioneren én tijdig te signaleren wanneer onderhoud of vernieuwing van applicaties of infrastructuur noodzakelijk is.

Werkplekbeheer en met name het beheer van digitale werkplekken vraagt steeds meer kennis en tijd. Vroeger werd alleen op kantoor met een vaste computer gewerkt. Tegenwoordig gebeurt dat ook thuis, bij de klant of onderweg en is er sprake van hybride werken, mobiel werken of een digitale werkplek in de cloud. Medewerkers moeten met hun tablets, smartphones en laptops daarom kunnen beschikken over alle ICT faciliteiten. Goed werkplekbeheer zorgt ervoor dat dit zo probleemloos en veilig mogelijk is. Werkplekbeheer betreft daarom in toenemende mate het beveiligen en updaten van software, tools en data.

Managed Services, het fundament voor de continuïteit van uw ICT.